5 dagen in Kochi (Cochin), Alappuzha & Trivandrum reisplan

5 dagen in Kochi (Cochin), Alappuzha & Trivandrum reisplan

Gemaakt met Inspirock Kerala vakantieplanner
©
Maak er uw reis van
Vlieg
1
Kochi (Cochin)
— 2 nachten
Rit
2
Alappuzha
— 1 nacht
Rit
3
Trivandrum
— 1 nacht
Vlieg

S M T W T F S
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

Kochi (Cochin) — 2 nachten

Een bloeiende havenstad en magneet voor de specerijenhandel sinds de 15e eeuw, Kochi (Cochin) draagt trots zijn uitgesproken internationale invloed en lokale Keralan-cultuur.
Begin uw bezoek op de 3e (wo): geniet van de spirituele omgeving van Jeevamatha-kerk, vervolgens bekijk de meesterwerken op Kashi Art Gallery, vervolgens mis geen bezoek aan Jood Town, en tenslotte ontspan en verjong op enkele van de beste spa's. Houd het de volgende dag gaande: verken de wereld achter kunst op Kerala Folklore Theatre & Museum, vervolgens maak een reis naar Chinese visnetten, en toen contempleren in de serene sfeer op Kerk van Sint Franciscus.

Om te zien waar te verblijven, foto's, beoordelingen, en anders toeristische informatie, verwijzen naar de Kochi (Cochin) reisplanningssite.

Haiderabad tot Kochi (Cochin) is ongeveer 3uur vlucht. Je kan ook rit; of neem een bus. Plan in augustusvoor dagelijkse hoogtepunten tot 36°Cen 's avonds dieptepunten tot 28°C. Rond uw sightseeing af op de 5e (vr) om tijd te geven aan rit tot Alappuzha.
meer
Zoek verblijfplaatsen aug. 3 — 5:

Alappuzha — 1 nacht

Alappuzha, liefkozend bekend als Alleppey voor zowel de lokale bevolking als toeristen, fungeert als een belangrijk transport- en cultureel centrum op de backwaters van Kerala.
Begin uw bezoek op de 5e (vr): contempleren in de serene sfeer op Jain Temple, Alleppey, geniet van het zand en surf op Alappuzha Beach, vervolgens geniet van het zand en surf op Marari Beach, en tenslotte observeer de fascinerende onderwaterwereld op Saras Exotisch Vogelcentrum.

U kunt van plan Alappuzha trip in een mum van tijd door te vragen Inspirock te helpen creëren uw reisroute.

Reizen met auto van Kochi (Cochin) tot Alappuzha duurt 1.5 uur. Als alternatief kunt u Neem een trein; of neem een bus. In augustuskan de dagelijkse temperatuur in Alappuzha oplopen tot 35°C, terwijl ze 's nachts dalen tot 28°C. Rond uw sightseeing vroeg af op de 6e (za) om voldoende tijd te hebben voor rit tot Trivandrum.
meer
Parken · Stranden · Buitenshuis · Historische sites
Uitstapje
Zoek verblijfplaatsen aug. 5 — 6:

Trivandrum — 1 nacht

Gelegen tussen een verzameling lage heuvels die naar de kust leiden, fungeert de hoofdstad Thiruvananthapuram als een uitvalsbasis voor het verkennen van de zuidpunt van het land.
Begin uw bezoek op de 6e (za): bekijk de collectie op Puthenmalika (Kuthiramalika) Paleis en toen ontspan en verjong op enkele van de beste spa's. Hier zijn enkele ideeën voor dag twee: contempleren in de serene sfeer op Neeramankara Shiva-tempel, leun achterover en ontspan op Kovalam Beach, vervolgens geniet van het zand en surf op Lighthouse Beach, vervolgens zoek naar geschenken op Keralashopee, en tenslotte contempleren in de serene sfeer op Sreekandeswaram Mahadeva-tempel.

Om te zien waar te verblijven, foto's, reizigerstips, en meer toeristische informatie, lezen Trivandrum planningstool voor reisroutes.

Je kunt rit van Alappuzha tot Trivandrum op 2.5 uur. Andere opties zijn Neem een trein; of neem een bus. Plan in augustusvoor dagelijkse hoogtepunten tot 36°Cen 's avonds dieptepunten tot 28°C. Rond uw sightseeing af op de 7e (zo) om tijd te hebben voor vlieg thuis.
meer
Stranden · Parken · Buitenshuis · Kuuroorden
Uitstapje
Zoek verblijfplaatsen aug. 6 — 7: